Saturday, October 3, 2009

Contest sempena raya – sticky mood… new n3 scroll down yea…

page1
ingat tak zaman kita memuda dulukala time raya dapat duit syiling ajer… pastu kire paling hot la duit singget…. la nie mana ada orang bagi duit syiling…. hobi aku n myman ada la kumpul duit limaploh sen. nie hasil kitorang kumpul la… da bnyk da cuma ada masa tu pakat g tukar la…
so sempana dekat nak raya ni nak wat kontes sket ar… main teka teka …
sile nyatakan berapa jumlah wang ( dlm RM yea.. bukan keping) yang ada…

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut ;

1. Peserta hanya boleh meneka sebanyak 2 kali sahaja.

2. terbuka kepada semua tetapi hendak la meneka menerusi http://pu3-mawar.blogspot.com/ . Sebarang Penyertaan melalui Facebook, sms atau email ada la tidak di layan. Harap Maklum.

3. Link to blog Pu3 mawar in your entry and add my blog in your bloglist : http://pu3-mawar.blogspot.com/ (no link back will be disqualified) sekiranya tak de blog, sila maklumkan ek….. pastu tinggal kan email.

4. Terbuka pada semua tak kira bersaudara, jiran tetangga, sahabat handai ataupun yang  tidak ada kena mengena  dgn pemilik blog..

5. Tinggalkan jejak  ( email ) anda di blog ini sebagai bukti penyertaan.

6. Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang dilantik. Jawapan yang tepat dan terdahulu akan di pilih sebagai pemenang. Sekiranya tiada jwpn yg tepat, jwpn yang paling hampir akan di pilih. Jika terdapat lebih dari satu pemenang, penganjur akan memlih kepada penyertaan terdahulu atau pun akan di nilai kembali oleh pihak juri yang akan di undang.

7. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 03 Oktober 2009 tepat jam 12.00 tengahari.

--------------------------
 clue: sume duit 50 sen ajer...

13 comments:

  1. zai nak join contest nie...

    tungguu erk...

    ReplyDelete
  2. Jawapan zai adalah...rm600

    harap2jawapan tu hampir2 tepat ler noo....

    ReplyDelete
  3. Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

    Dari
    Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

    ReplyDelete
  4. nak gak join ...

    http://taufidris.blogspot.com/2009/09/contest-sempena-raya.html

    nak tanya kalau kasi 2jawapan yg mana satu diambil kira??

    ReplyDelete
  5. taufidris
    hanya satu jwpn yg di amik kire..

    ReplyDelete
  6. TAK DER BLOG LEH JOIN TAK???HTR EMAIL KER??NAK EMAIL AKAK..

    ~KILA~

    ReplyDelete
  7. salam akak...

    berminat nak teka duit dlm gambar tuu...

    jawapannyer ialah..

    rm550

    ReplyDelete
  8. try nasib..

    http://blogjuniza.blogspot.com/2009/09/contest-teka-duit.html

    kena buat entry kat blog sendiri atau jawap kat cini jer jawapan tu???

    ReplyDelete
  9. @kila,
    leh join email akak cepotet79@yahoo.com
    kila tggl jwpn kat sini.

    @juniza,
    boleh wat dedua... yg ptg tggl jejak kat sini..

    ReplyDelete
  10. selmat hari raya..

    jawapan
    RM 247.50..huhu

    www.jangan-bukak-contest.blogspot.com

    emel:azuan.1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. wah mis out the contest, jom join my giveaway http://twinshappiness.com/2009/09/18/happy-birthday-giveaway/

    ReplyDelete