Wednesday, February 17, 2010

cinta beralih arah….

cinta ku da beralih arah….


erm… erm.. pada saper ek..?

huh! awat la tajuk n3 nie wat suspender ajer…

nak tau aper yang da beraih arah…?

dulu cintaku pada si berukband max*s….. tapi setelah di kidnap oleh si babi bibik  hapir 4 bulan aku meroyan… mengharapkan cik strea*yx yg setia menemani setiap masa..

udanye kata putus aku carik blueberry blackberry untuk menagih kasih.. membalas dendam ku terhdap kesukaran aku nak berFB….tapi geram punya pasal sebab tak leh nak berkebun, aku pergi la menagih, menggoda si “abang aji” agar dapat memberi sinar baru dalam hidup aku…..

kesudahannya aku berjaya mendapat netbook serta berukband cap celc*m yang nyatanya perkhidmatan terbaekkkkkkkkkk…

buktinya bersiaran secara langsung disabak bernam tanpa gangguan berbanding si max*s tu…! kalu dulu nak bukak blog pun… bercintanye la nak kuar gambar… kini…. sekejaban ajer….

huhuhuhuhu netbook tu pun aku amik kat celc*m… all together plus registration n boadband.. plus minus equal to… not more to 1k.. cheap cheap cheap…

sekian la alkisah cinta berukband aku da beralih arah…

korang layan la n3 sengal aku nie ek…

p.s: celc*m tak nak amik i jadi duta u ker....? hahhahaha


2 comments:

  1. owh kalu itu macham... sila updet selalu ek ekekekekek

    ReplyDelete