Thursday, July 2, 2009

@ Reunion – exchange gift n laki draw..

why laki draw…? sebab laki sabrina yg sponser… hahahahhaha (ada aku kesah…? ) so kira ada 2 adiah la dpr selain dari goodies bag… tapi yg palin aku sedey… sebab adiah hanbag Nine west aku tak dapat… Dalina yg dapat… puas aku menjampi n memandram ( wujud ke perkataan ini? – DBP sile check…!) udahnye jampi aku tak jalan huhuhuhuhu (sedey..- ku terbayang bayang beg itu…) 
 DSCN3366

nie aku dpt utk exchange gift…. minyak wangi keluaran ermm ntah la.. tapi dari yayasan ( i can’t  remember… but for sure halal –no alkohol)
thx noni… aku suka pakai
 DSCN3365

nie utk lucky draw ( bukan laki sbb nie bukan laki sab yg sponsor) dari
http://baa-baa-chak.blogspot.com

 
DSCN3372

nie la yg sponsor… ada 2 bag…
DSCN3368

nie la yg ada dlm beg tu… bunjut  mcm gule gule…
  DSCN3370

so ini la hadiah nye tshirt… lagi satu gurl shirt... so aku dah……..
kat seseorang.. ( u know who u r…)






2 comments:

  1. heheheeee.... tq!!!.... i know myself.... i know u too....huhu

    ReplyDelete