Wednesday, July 8, 2009

tragedi tempat duduk

nie aku nak citer masa kitorang nak tgk citer transformer..

masa kat sini adalah satu tragedi… kitoarang beli tiket utk couple seat… so masa kitorang sampai tu ada la mamat dah duk tmpt kitorang… mcm besa la aku yg jadi tukang tny n sergah… ( hahahahhahha) aku ckp la kat mamat tu yg nie seat kitorang.. boleh dia ckp yg tu seat dia… aku apa lagi… mitak dia kuar kan tiket… partner dia pulak siap kuar kan torchlight nak membuktikan yg aku salah… aku buat muka relaks ajer sambil mintak tiket kat myman….

bile partner dia suluh tiket selamba aje ckp betuk la nie seat kitorang Q 15 & Q 16 … aku senyum dan dgn selamba aku cakap… ni seat S15 & S16… terus mamat tu bngn… ahhhhhhh pedulik ape haku… aku nye couple seat n mahal sket dari seat besa… mesti la aku berkira….  terus aku masuk n duduk…
mmgla kalau dipikir kan mende nie kecik ajer.. tapi itula senario nye… sbb dah bnyk kali dah aku tgk ada yg masuk panggung wayang main duduk aje kat mana dia suka bukan nye nak tgk patut duk mana… aper koingat nie air asia free seating…  boleh duk mana yg ko suka…! sbb pernah aku tgk ada la satu couple tu duk salah kursi dan kerusi nie sepatutnye di duduki oleh anak pak Mat bin Salleh… malu woooooooo aku tgk…. bile  anak pak mat nie tgr… dia wat selamba ajer… bgn n tak de say sorry… kalau dah dalah tu ngaku ajer la.,… jgn nak malu kan rakyat malaysia.. dgn sesama rakyat ok la.. nie dgn pelacur pelancung ko wat cam tu…

heeeeeeeeee malu mak dek non oiiiiiiiiiiiiiii

so pesan dari pihak penaja… duduk la di kerusi anda sendiri…
jgn gatal duk kerusi orang lain….
dalam arti kata lain..
kalau anda tu jurutaip wat aje la kerja jurutaip…
jgn nak wat keje kerani…..
majulah sukan untuk negara…
Peace.. adios Amigos

3 comments:

  1. aik...lain mcm bunyi pesanan terakhir tu...

    ReplyDelete
  2. naim..
    nie namanya serampang bermata mata..
    hehehhehehhee

    ReplyDelete